zaterdag 02-12-2023

Even sparren?
Als ondernemer moet je voortdurend keuzes maken. Daar zou je misschien best advies bij kunnen gebruiken van iemand die al met het bijltje gehakt heeft. Stichting Ondernemersklankbord kan je helpen. De adviseurs van Ondernemersklankbord hebben hun sporen als ondernemer verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner.

Veel kennis en ervaring
Of het nou om een bedrijfsplan, marketing, productontwikkeling of bankzaken gaat, de adviseurs van Ondernemersklankbord helpen je en zorgen voor optimale begeleiding. Zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Want jij bent en blijft degene die beslist. De adviseurs van Ondernemersklankbord zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en kennen als geen ander het klappen van de zweep van het ondernemerschap.

Minimale donatie
Ondernemers moeten op de kleintjes letten. Daar houdt Ondernemersklankbord volop rekening mee. De adviseurs van Ondernemersklankbord stellen vrijwillig hun expertise aan jou als ondernemer ter beschikking. Ondernemersklankbord is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Het enige wat zij vragen is een donatie van € 150,-. Daarvoor kun je zes maanden lang met een adviseur klankborden!

Interesse of meer weten?
Heb je interesse in een klankbordtraject of wil je meer weten over Stichting Ondernemersklankbord? Bezoek dan de website www.ondernemersklankbord.nl

Wij werken samen met de volgende A-merken

DEELNEMEN
DEELNEMEN

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Ook deelnemen?

Samiko kan u als installateur veel voordelen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op.