maandag 26-08-2019

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel.

Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant.

We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Naar de website

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met Thuiscomfort brengt Technische Unie de belangrijkste leveranciers en installateurs bijeen op het gebied van comfortabel en langer thuis wonen.

Dagelijks informeert en inspireert Thuiscomfort.nl duizenden consumenten op dit onderwerp en verwijst hen naar de specialisten op dit gebied: ruim 850 gespecialiseerde Thuiscomfort-partners in heel Nederland.

Naar de website

OK CV is het enige kwaliteitslabel voor veilig en energiezuinig verwarmen. Een installatiebedrijf met het OK CV logo voldoet aan strenge eisen en werkt met Energie Service Specialisten om uw cv-ketel te inspecteren en onderhouden. De Energie Service Specialist is een gediplomeerde monteur die het ketelonderhoud bij u thuis uitvoert. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant en dat de monteur alles uit de kast haalt om in uw huis voor zo veel mogelijk veiligheid en energiebesparing te zorgen.

Naar de website

Installizi is al jaren gespecialiseerd in de installatiebranche en heeft inmiddels een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd.

Zowel kleine als grote installateurs, loodgieters en sanitair showrooms zijn bij ons aan het juiste adres voor het laten bouwen van hun website. Wij leveren 100% maatwerk in webdesign, webindeling en webpagina’s.

Naar de website

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Ook deelnemen?

Samiko kan u als installateur veel voordelen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op.