zaterdag 19-09-2020

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel.

Meer dan welke sector ook maken zij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant.

Techniek Nederland vertegenwoordigt ruim 6.300 bedrijven en is als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Naar de website van Techniek Nederland

Met Thuiscomfort brengt Technische Unie de belangrijkste leveranciers en installateurs bijeen op het gebied van comfortabel en langer thuis wonen.

Dagelijks informeert en inspireert Thuiscomfort.nl duizenden consumenten op dit onderwerp en verwijst hen naar de specialisten op dit gebied: ruim 850 gespecialiseerde Thuiscomfort-partners in heel Nederland.

Naar de website van Thuiscomfort

Hoe maakt u het voor uw klanten direct duidelijk dat hun cv-ketel veilig, zuinig en betrouwbaar is? Hoe zorgt u er meteen voor dat u aan alle (overheids)richtlijnen voldoet?

Werk dan met het kwaliteitslabel van OK CV. Het kwaliteitslabel voor het verrichten van periodiek onderhoud aan cv-ketels. Dit label biedt consumenten en andere opdrachtgevers (zoals woningcorporaties) de garantie dat het onderhoud precies volgens de voorschriften van de fabrikant wordt verricht.

Naar de website van OK CV

Installizi is al jaren gespecialiseerd in de installatiebranche en heeft inmiddels een mooi portfolio van tevreden klanten opgebouwd.

Zowel kleine als grote installateurs, loodgieters en sanitair showrooms zijn bij Installizi  aan het juiste adres voor het laten bouwen van hun website. Installizi levert 100% maatwerk in webdesign, webindeling en webpagina’s.

Naar de website van Installizi

Dé opleider in de Elektro- en Installatietechniek

IW Nederland is de grootste praktijkopleider op het gebied van opleiden in de elektro- en installatietechniek. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het werven en op maat opleiden van vakmensen voor de technische installatiebranche. IW begeleidt jaarlijks zo’n 2.800 jonge, ambitieuze talenten die als monteur elektrotechniek of installatietechniek willen starten. In onze infra-werkplaats in Hoofddorp leiden we leerling-monteurs op van diverse leeftijden en van diverse nationaliteiten.

IW Nederland is de schakel tussen talent en techniek

  • Wij nemen u het proces van vinden, binden en opleiden volledig uit handen.
  • U krijgt een leerling-monteur elektrotechniek of installatietechniek die u direct kunt inzetten.
  • Wij nemen de werkgeverstaken en -risico’s voor onze rekening.
  • U kunt aangeven om welke kennis en vaardigheden het moet gaan.
  • Wij zorgen voor het onder de knie krijgen van alle benodigde skills in ons praktijkcentrum en de theoretische kennis in samenwerking met het ROC.
  • U hoeft de opleiding niet te betalen en u betaalt alleen voor de uren dat de leerling-monteur daadwerkelijk bij u aan de slag is.
  • Wij hanteren een duidelijk stappenplan (POP), heldere afspraken en een goede afstemming tussen de leerling, de begeleider van InstallatieWerk en uw eigen stagebegeleider.
  • U kunt erop vertrouwen dat wij voor een andere leerwerkplek zorgen als er geen klik is tussen uw bedrijf en de leerling-monteur.
  • Wij verwachten van u een leerwerkplek met voldoende uitdaging en een ervaren collega die zijn kennis wil overdragen.
  • U heeft aan het eind van de opleiding een werknemer in huis die u al kent en die speciaal voor uw bedrijf is opgeleid.

 

IW WorkForce

IW WorkForce is niet bedoeld voor het inlenen van personeel voor korte tijd, maar eigenlijk een verlengstuk van uw onderneming. Als u personeel nodig heeft voor langere tijd en beslist met ervaren mensen wilt werken en uiterst scherpe tarieven, dan bent u bij ons op de juiste plek.

Wij staan garant voor vakkundig personeel, zodat u nooit teleurgesteld wordt over de kwaliteit en de productiviteit van onze professionals. Daar staat tegenover dat we onze professionals ook zekerheid en continuïteit willen bieden.

Personeel overname zonder verplichtingen als u zo tevreden bent over onze professional dat u hem/haar zelf in dienst wilt nemen, dan is dat fantastisch. Wij verlenen alle medewerking bij de overgang van het dienstverband naar uw bedrijf zonder kosten door te berekenen.

U zoekt een installatiemonteur?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Ook deelnemen?

Samiko kan u als installateur veel voordelen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op.